Vände mig till en rörmokare

Hej på er igen alla läsare och följare. Jag har haft en riktigt bra dag idag. Jag vaknade upp tidigt och gick en promenad innan frukost. Det är så skönt att få lite frisk luft på morgonen och samtidigt få igång cirkulationen. Efter promenaden åt jag frukost och sedan tog jag itu med dagens arbete. Jag jobbar hemifrån idag så det innebär att jag har lite mer frihet när det gäller min arbetstid. Jag har haft en rörmokare här och jag visste om att han skulle komma och koppla in diskmaskinen idag och det var ju inte en dag för tidigt. Den gamla diskmaskinen gick sönder och de senaste veckorna har jag handdiskat och det är ingen höjdare om man säger så. I alla fall så köpte jag en ny diskmaskin men det gick inte att koppla in den för det var fel vattenblandare men nu har det blivit inkopplat och det är verkligen en lättnad. Jag har aldrig varit så glad över att ha en diskmaskin förut. Det är skönt att slippa handdiska och jag kan ju faktiskt lägga mig på kvällen och se på tv istället för att stå vid diskhon och diska.

Så kom jag på att jag tar och skriver ett inlägg om denne rörmokare för kanske är det någon av er som skulle behöva vända er till en rörmokare? Om ni som jag bor här i Uppsala med omnejd så kan ni få bra hjälp när ni vänder er till denne men det finns såklart andra företag också som säkerligen är riktigt bra. Hur som helst så kopplade han in diskmaskinen snabbt och smidigt och det är ju alltid trevligt med service. Jag ska absolut använda hans tjänster igen när det behövs och det rekommenderar jag er att göra med.

Hoppas ni har haft en fin dag,

Kram Emma