En ombyggnation jag är nöjd med

Äntligen har det blivit sommar här i Uppsala och solen skiner och det är 25 grader varmt. Jag är så glad över att jag har fått hjälp med min ombyggnation så jag slipper lägga semestern på att bygga och renovera och istället får njuta av vädret Jag har haft en liten stuga sedan i mars som jag haft tänkt renovera till ett permanent boende, men det har tagit längre tid än vad jag trodde, men nu så är det äntligen klart. Jag blev tipsad av en kompis att anlita ett företag som hjälpte mig med allt från planering till slutförandet och jag är så glad att jag gjorde det. Jag har aldrig byggt något själv förut och hade ingen aning om hur man gick tillväga, men företaget tog hand om allt och jag slapp oroa mig för något. Jag är så nöjd med slutresultatet och kan nu äntligen börja njuta av min lilla stuga på landet. Jag ska verkligen rekommendera det här företaget till alla mina vänner som funderar på att bygga eller renovera, eller vill få hjälp med en ombyggnation, det är verkligen värt pengarna.

Jag heter Anna och är 37 år och har bott i Uppsala i 15 år. Jag jobbar som kontorist på ett företag i stan och har en dotter som bor i Stockholm med sin familj. Jag har alltid drömt om att ha en liten stuga på landet där jag kan vara ifred och njuta av naturen, och nu har jag äntligen fått det. Jag ska tillbringa sommaren här ute på landet och bara njuta av livet, det är det bästa jag vet. Jag är så tacksam att det finns företag som hjälper oss med våra drömmar, och det är därför jag så gärna vill dela detta med er, alla mina härliga och underbara följare, kram!