Trapprenovering och ett nytt staket

Det fanns två saker jag behövde hjälp med och det var en trapprenovering och ett nytt staket. Jag fann ett bra företag som hjälpte mig och jag ska skriva ett litet inlägg om dem idag. Det är ett företag i Uppsala som jag blev rekommenderad av ett par bekanta. Jag har alltid haft problem med mitt staket och det var dags att göra något åt det. Jag hade sett deras annons i tidningen och bestämde mig för att prova dem. Jag ringde dem upp en dag för att boka in ett möte. Vi bestämde oss för att träffas här hemma så de skulle se hur mycket jobb det skulle bli.

När de kom hit insåg jag att jag hade gjort ett bra val. De var tre stycken som kom hit och alla verkade kunna det dom skulle. Det tog bara några timmar så var staketet fixat. Det gjorde de på några timmar men däremot kunde de inte göra denna trapprenovering samtidigt utan de kom tillbaka några dagar senare och det tog några dagar att bli klara med trappan. Jag är jättenöjd med slutresultatet och ska absolut använda deras tjänster igen. Jag har redan rekommenderat dem till flera av mina vänner som har haft liknande problem. Så om du behöver nytt staket eller en trapprenovering så ska du absolut kontakta dessa killar! Sedan kan de göra mycket mera, ja allt inom bygg och renovering och det är ett bra och litet mindre företag och som kund till dem kan du verkligen lita på att det är kvalitet på det utförda jobbet. Du kan få en offert så att du vet vad det kommer att kosta och det är a och o för mig som privatperson. Jag vill vara säker på att det inte blir några onödiga kostnader. Så hör av er till dem vetja!