Målare i Haninge

Jag ville få mitt hem målat, så jag vände mig till en målare. Jag är mycket nöjd med resultatet och rekommenderar verkligen er att anlita en professionell målare. De gör ett fantastiskt jobb och det är värt pengarna. Jag kommer definitivt att använda deras tjänster igen i framtiden!

Ja, det är ju såklart inte alla av er som vet att jag har köpt en lägenhet här i Huddinge och det är bara några månader som jag har bott här. Jag kan väl säga att det inte var min stil på färg och tapeter för det hade bott en kvinna i lägenheten innan som var förtjust i grönt och det är en färg som jag hatar. Ja, det är fint med gröna gräsmattor men när det gröna är på väggarna så mår jag illa, och jag har mått illa i några månader innan jag vände mig till denne målare. Jag har målat lite själv och det är klart att det tar emot när man inte är van, men mitt motto är ju alltid att man ska prova på allt och lära sig av sina misstag. Men när det gäller mitt hem så vill jag inte riskera att förstöra ytskikten så jag tog det säkra före det osäkra och anlitade professionell hjälp och jag är glad att jag gjorde det för det är ju fackmannamässiga resultat, verkligen tjusigt skulle jag säga! Som sagt, det här är en målare både i Huddinge men det går bra att anlita honom även om man inte bor just här, utan i krokarna. Så nu har jag ett hem som är mer min stil och mitt hem känns som mitt hem och inte en främmande plats. Jag mår mycket bättre av det och har fått tillbaka min energi, kan vi säga. Ha det nu gott alla, kram och puss!