Äntligen snygga fransar!

Äntligen snygga fransar. Jag har alltid velat ha snygga fransar, men det har aldrig riktigt fungerat för mig. Men nu har jag hittat en metod som verkligen fungerar! Det är en fransförlängning jag har gjort och jag gjorde den på en mindre salong och jag vill slå ett slag för denna salong, i alla fall till er alla som bor i Botkyrka eller Huddinge med omnejd. Nu efteråt har jag lite tricks som också gör sitt till!

Jag använder även en mascara som ger lite extra volym och lyster till mina fransar. Denna metoden ger mig inte bara snygga, utan även starkare och mer fylliga fransar. Jag är helt klart nöjd med resultatet och ska fortsätta med denna mascara! Innan hade jag inga fina fransar för de var smala och det var därför jag ville göra en fransförlängning och jag hittade det här företaget när jag googlade, och trots att jag inte visste innan om de var bra eller inte så måste jag säga att de är jättebra!!!! De är snabba, professionella och inte så dyra som andra salonger. Jag har verkligen testat ett par stycken innan jag hittade denna salong och de har alltid varit bra, och detta är den bästa av dem! Så till er som vill ha fina fransar, gör en fransförlängning på denna salong! Jag lovar att ni inte kommer ångra er!!!!

Nu undrar jag om det är någon som har några bra sminktips? Jag skulle behöva en ny ögonskugga också men kan inte bestämma vilken färg det ska vara. Så tips på det mottages tacksamt! Jag har lite svårt att sminka mig, speciellt ögonen. Jag kan i alla fall rekommendera en bok som heter ”Glamourös sminkning” av Carolina Gynning. Jag har den och den är superbra!!!

Nu ska jag sova, vi hörs snart igen!

Kramar Sussi